Trafikmeddelande - Temporär trafikreglering på del av Nya Godbyvägen, Sundsvägen och Getavägen i Godby, Finströms kommun

Från och med måndagen 20.5.2024 till och med fredagen 24.5.2024 kommer ett körfält att stängas av på del av Nya Godbyvägen och Sundsvägen mellan korsningarna Nya Godbyvägen – Godbyvägen och Sundsvägen – von Knorringsvägen. Ett körfält behöver stängas av då fräsning och asfaltering av vägen ska utföras. Trafik norrut är fortsatt tillåten på den trafikreglerade sträckan. Trafik på väg västerut eller söderut ska använda von Knorringsvägen och Godbyvägen i stället, vilka kommer vara skyltade som omfartsvägar. 

Följ trafikanvisningar och vägmärken på plats.

Ålands landskapsregering uppmanar trafikanter att köra försiktigt och ta hänsyn till medtrafikanter och de som arbetar på vägen samt att vara ute i god tid för att undvika förseningar då trafikregleringen kan leda till längre transportsträcka.

Under bilagor finns det fullständiga trafikmeddelandet som PDF-fil inklusive karta som visar det trafikreglerade området samt omfartsvägarna.